© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Ix a licitació el contracte per a la remodelació del Parc Nou
17950
post-template-default,single,single-post,postid-17950,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ix a licitació el contracte per a la remodelació del Parc Nou

Des d’ahir i fins al 4 d’octubre es troba en procés de licitació, a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat, el contracte d’obres per a la remodelació i millora del Parc Municipal “Parc Nou”, un dels projectes més destacats de l’Ajuntament de Crevillent que permetrà l’adequació d’aquest espai a les condicions de seguretat i accessibilitat mitjançant itineraris adaptats i practicables.

Entre les actuacions que es recullen en el projecte està la recuperació dels estanys, la incorporació d’un geiser i la millora dels vials existents, així com la renovació de l’enllumenat i de la zona de jocs infantils, que passaran a ser inclusius i adaptats amb la finalitat que puguen ser utilitzats per tots els xiquets i xiquetes, sense importar l’edat o condició.

El pressupost d’execució de les obres té un valor estimat de 826.446 euros, ascendint a un milió d’euros amb la incorporació del 21% d’IVA (173.553 euros). Per a això es comptarà amb una subvenció de 412.500 euros de la Diputació d’Alacant.

Des de l’Ajuntament esperem poder adjudicar aquest contracte abans de final d’any perquè els veïns i veïnes puguen gaudir al més prompte possible de les millores que es duran a terme en aquest entorn, un lugar de referència per al poble de Crevillent.