© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | JORNADA DE TREBALL DEL GOVERN DEL CANVI
17384
post-template-default,single,single-post,postid-17384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

JORNADA DE TREBALL DEL GOVERN DEL CANVI

El dissabte passat 20 de Juny, va tindre lloc al Centre d’Interpretació del Parc Natural del Fondo una Jornada de Treball del Govern del Canvi on es van tractar els reptes que s’han hagut de superar durant aquest primer any, i es van plantejar els objectius que queden per assolir durant la present legislatura.

Aquesta va ser una jornada de convivència on tots els regidors i totes les regidores van exposar el que es van trobar a les seues regidories quan van arribar, que han fet durant aquest primer any i els objectius de cara a la resta de legislatura. Després va tindre lloc un debat i una valoració de l’any de govern.

En la posterior roda de premsa van participar, a més de José Manuel Penalva, Manuel Penalva portaveu del Grup Municipal del PSOE i primer Tinent Alcalde, Noemí Candela Portaveu adjunta de Compromís, i Ana Vanessa Mas, portaveu adjunta de L’Esquerra. José Manuel Penalva, l’Alcalde de Crevillent, va manifestar que estava satisfet amb l’equip de govern que s’havia format i que a més compten amb un projecte molt definit i clar de reactivació de Crevillent des d’urbanisme, la societat, la cultura, d’esports i de tots els altres àmbits.

Manuel Penalva, va posar de manifest que per a afrontar els tres anys que queden de legislatura de forma positiva, s’ha de conéixer l’estat en què s’han trobat totes les regidories així com la planificació futura de cadascuna d’elles. Aquesta jornada va servir per a analitzar la situació trobada per a saber amb exactitud els reptes que els esperen en totes les àrees durant els pròxims tres anys.

Noemí Candela considerava que aquesta jornada els va servir per a cohesionar la relació entre els tres partits, per a expressar les seues opinions respecte al que s’ha fet i els queda per fer, també per a consensuar la línia a seguir de cara als pròxims anys i sobretot va ser un dia d’anàlisi del que es va eixir en molta il·lusió i moltes ganes de continuar donant el millor de cadascú dels regidors per millorar el poble de Crevillent.

Ana Vanesa va valorar molt positivament el primer any del Govern que va portar a Crevillent a seguir el camí del poble viu que ha sigut sempre. Animava a tot l’equip a seguir treballant per fer un poble més viu encara, més inclusiu, més igualitari i per seguir treballant en la línia de la participació dels nostres joves i  la implicació de tots els sectors de la societat crevillentina. La conclusió d’aquesta jornada va ser compartida entre els regidors que consideraven que havia sigut productiva i que reforçava els vincles professionals i personals entre l’equip de govern.