| Josep Candela Muñoz és elegit candidat a l’alcaldia per L’Esquerra de Crevillent
16369
post-template-default,single,single-post,postid-16369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Josep Candela Muñoz és elegit candidat a l’alcaldia per L’Esquerra de Crevillent

Josep Candela Muñoz és elegit candidat a l’alcaldia per L’Esquerra de Crevillent

Este cap de setmana han tingut lloc les primàries obertes organitzades per L’Esquerra de Crevillent on un total de 349 persones han tingut dret a vot per a elegir quina seria la composició de la llista que es presentarà a les eleccions municipals de maig. El resultat de les primàries ha donat a l’actual portaveu i regidor de l’Ajuntament de Crevillent, Josep Candela, l’honor de ser cap de llista de la coalició integrada per Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podemos.

La jornada es va desenvolupar sense incidents i amb una alta participació que durant tot el dia va acudir a la seu situada a la intersecció del Carrer Primer de Maig amb Blasco Ibañez per a dipositar la seua papereta on s’havia d’ordenar les quatre persones candidates a encapçalar la llista unitària. El sistema permetia que tots els llocs obligatòriament tingueren una puntuació que es va traduir en un resultat de 34,6% de la puntuació total per a l’actual cap de llista, un 25,5% per a Anna Vanessa Mas, un 22,3% per a Nico Pérez i un 17% per a Encarni Llorens. Quedant ordenada d’esta manera la llista. En la puntuació detallada el ja oficialment candidat Candela Muñoz va obtenir el 67% de les paperetes per a ocupar eixa primera posició.

Josep Candela ocupa el càrrec de regidor a l’Ajuntament de Crevillent des de novembre de 2015, és llicenciat en Història i màster en Educació Secundària, finalitzant en estos moments un segon màster en Història europea contemporània, identitats i integració. En paraules seues un cop es va fer el recompte per part de la mesa “esta candidatura naix per a ser la clau del govern del canvi, un govern que no només serà progressista sinó també serà just amb les diferents opcions polítiques que representen la pluralitat de Crevillent i la millor manera d’aconseguir això és fer que les persones que m’acompanyen en esta llista siguen regidores a partir de maig”.