| La falta de control de les contractes privatitzades provoca la constant brutesa dels carrers de Crevillent
2999
post-template-default,single,single-post,postid-2999,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La falta de control de les contractes privatitzades provoca la constant brutesa dels carrers de Crevillent

La falta de control de les contractes privatitzades provoca la constant brutesa dels carrers de Crevillent

El Grup Municipal de L’Esquerra ha fet declaracions després de l’última comissió d’investigació del contracte de jardineria. Per a L’Esquerra una vegada més s’ha confirmat com des de l’equip de govern del Partit Popular no es tenen clars els mecanismes per a fiscalitzar que es complisquen els termes de les pliques adjudicades, fent referència a la nul•la revisió per part del regidor de torn de les absències dels operaris de jardineria, algunes de les quals s’havien allargat en el temps a causa de baixes laborals. A la pregunta de quin regidor havia estat revisant eixes baixes, el Partit Popular va delegar eixa responsabilitat en el mateix responsable de l’empresa i en uns parts de la Policia Local que eren els únics que deixaven constància d’estos fets.

Per al portaveu Josep Candela «és una constant d’este equip de govern que delegue la seua responsabilitat de vigilar els serveis municipals que ells mateixos han privatitzat. Han unit la privatització amb deixar-se les mans lliures de faena, desentenent-se de coordinar, dinamitzar, dirigir o si arriba el cas sancionar com s’han de prestar els serveis. Des de L’Esquerra ens preguntem quin sentit tenen uns polítics de cara a l’aparador si després qui determina la gestió d’este poble són uns senyors a qui ningú ha votat»- en referència a FCC, Geamur, etc.

En este sentit han afirmat que no és el plec de condicions el que està malament sinó que en este poble s’estan acceptant nivells de falta de control que no passen en altres pobles de la contornada. També el grup d’esquerres ha fet referència a la finalització d’esta comissió que acabarà en la pròxima sessió i on han destacat que no es votaran ni es consensuaran unes conclusions oficials sobre la jardineria. És a dir, cada grup dirà quina és la seua opinió sense cap assumpció de responsabilitats per part de l’equip de govern del Partido Popular.

Per últim, el portaveu ha contestat a les afirmacions de l’alcalde del PP, César Asencio, qui afirmava que el fet important és que la faena estava feta. Candela Muñoz ha manifestat que «el Partit Popular ven molt barat el nivell de satisfacció que hauria de mantenir-se. Des d’ací els reptem a fer una enquesta a la ciutadania sobre serveis com la brossa, el manteniment de jardins o la gestió de l’aigua, potser així decideixen fer menys comunicats i intervenir més en les seues regidories».