| La llista unitària de L’Esquerra de Crevillent obrirà la seua llista a independents
16305
post-template-default,single,single-post,postid-16305,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La llista unitària de L’Esquerra de Crevillent obrirà la seua llista a independents

La llista unitària de L’Esquerra de Crevillent obrirà la seua llista a independents

El Grup Municipal de L’Esquerra ha informat de l’assemblea que va tenir lloc divendres passat i a la que va assistir un gran nombre de persones convocades pels partits d’Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podem. En ella es va decidir la fórmula per la qual s’escollirà la llista que representa a la unitat de les forces progressistes, decidint-se per al cas unes primàries obertes on el poble de Crevillent podrà escollir els primers llocs d’eixida de la llista. La resta de la llista serà confeccionada per a ser el més representativa possible del poble en diferents  àmbits.

Per a L’Esquerra este és un fet únic que no s’ha donat en la història de Crevillent, ja que mai han hagut primàries on es poguera escollir entre vàries persones per a nomenar al cap de llista i no només la llista restant. Un sistema que serà per altra banda representatiu de totes les sensibilitats i que es donarà a conèixer durant els pròxims dies.

Per ara des de tots els partits s’anima a la població a que poden participar formant part d’esta llista, la qual comptarà amb diverses persones independents de la població que ja s’han interessat. No obstant, s’informa que fins a este divendres dia 1, a les 00:00 hores, s’ha deixat obert un termini per als independents que no han assistit fins al moment a les assemblees per a comunicar la seua intenció de presentar-se als llocs que es decidiran per primàries o si volen formar part en altres posicions.

La comunicació s’ha de fer mitjançant un correu a la direcció somesquerra@crevillent.es i els components de la comissió organitzadora es posaran en contacte amb eixa persona.