© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La matriculació d’alumnes d’Educació Infantil i Primària per al curs 2020/21 serà del 8 al 16 de juny
17160
post-template-default,single,single-post,postid-17160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La matriculació d’alumnes d’Educació Infantil i Primària per al curs 2020/21 serà del 8 al 16 de juny

La Conselleria d’Educació ja ha fixat el calendari de matriculació per al curs 2020/21, tant per a Educació Infantil i Primària com per a ESO, Batxillerat i Formació Professional. El calendari complet ja està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament www.crevilent.es, en l’Àrea d’Educació. Les principals dates són les següents:

  Presentació de sol·licituds Publicació de llistes provisionals Matrícula
Ed. Infantil y Primària Del 8 al 16 de juny 1 de juliol Del 13 al 29 de juliol
ESO/Batxillerat Del 17 al 25 de juny 15 de juliol Del 28 al 31 de juliol 1 i 2 de setembre
FP Bàsica Del 17 al 25 de juny 13 de juliol    Del 22 al 28 de juliol
Cicles Formatius Del 17 al 25 de juny 20 de juliol Del 1 al 9 de setembre

Recordar que aquest procés de matriculació es realitzarà de manera telemàtica i que les famílies podran realitzar-lo des de casa i sense necessitat d’acudir presencialment als centres. Per a les famílies que no tinguen accés a aquesta via telemàtica l’Administració educativa establirà Punts d’Informació perquè les famílies puguen acudir a ells a presentar les seues sol·licituds, també per via telemàtica. L’Administració encara no ha determinat aquests punts, però en el moment que el faça s’informarà a totes les famílies.

En aquest procés de matriculació tota la informació (vacants, calendari, documentació…) i altres dades necessàries per a la presentació de les sol·licituds estarà disponible tant en les web dels col·legis com en l’apartat d’Educació de la web municipal.

D’altra banda, s’ha dut a terme la suspensió de les Jornades de Portes Obertes que s’anaven a realitzar en tots els col·legis de Crevillent, prèvies a aquest procés de matriculació, perquè les famílies pogueren conéixer els centres i els seus projectes educatius a causa de l’actual estat de confinament. No obstant això, la informació sobre cada col·legi es pot obtindre visitant les pàgines web de cada col·legi.

Aquest nou procés de matriculació té com a principal novetat l’oferta, com recentment ha confirmat la Conselleria d’Educació, de dues noves aules de 2 anys en els Col·legis Miguel Hernández i Párroco Francisco Mas, que sumades als dues aules del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz farà que l’oferta de 2 anys a Crevillent puge fins a les 72 places disponibles.

Continuarem informant de totes les circumstàncies que puguen afectar aquest procés de matriculació i demanem a les famílies que estiguen atentes, especialment a les dates anunciades i als Punts d’Informació que s’establisquen per a la presentació de sol·licituds.