© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La municipalització de serveis, una realitat a Crevillent: El Centre Jove passa a ser de gestió directa
17232
post-template-default,single,single-post,postid-17232,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La municipalització de serveis, una realitat a Crevillent: El Centre Jove passa a ser de gestió directa

La Regidoria de Joventut recupera la gestió del Centre Jove i torna la clau de les decisions tant a la pròpia Regidoria, com a la gent jove del poble.

«Ha estat un camí llarg i dur, però reconforta i molt el fet de saber que treballem pel bé comú i no pel benefici econòmic d’uns pocs. Per fi, la Regidoria de Joventut i els jóvens de Crevillent tindran el poder de decisió que mai no haurien d’haver perdut amb les privatitzacions del Partit Popular», afirma l’edil de Joventut, Ana Vanesa Mas.

Ana Vanesa Mas ha manifestat que una peça fonamental del nou projecte serà la gent jove, ja que «impulsarem els portaveus juvenils per a tenir una retroalimentació directa amb la joventut del nostre municipi». També es crearà un espai propi on la joventut podrà decidir i votar quins cursos/tallers els interessen més.

D’altra banda, des de la Regidoria es donarà l’impuls necessari per a que TOTA la joventut participe en les activitats que es realitzen al Centre Jove, ja que actualment hi ha una franja d’edat que no participa en les activitats i es pretén així revertir aquesta situació i arribar a tots i totes.

El treball que s’ha realitzat des de la Regidoria de Joventut, per a poder gestionar de manera directa el servei, en paraules d’Ana Vanesa Mas, «ha sigut de mesos, mesos molt intensos amb reunions de treball de la pròpia regidoria, reunions amb altres ajuntaments que ja havien municipalitzat serveis. Reunions amb tècnics del propi Ajuntament, reunions entre tècnics de la pròpia administració local i d’altres ajuntaments amb experiència en municipalitzacions, tot amb l’únic objectiu d’oferir a les crevillentines i crevillentins el millor servici des de JOVENTUT».

Un altre aspecte que ha volgut destacar Ana Vanesa Mas és que «totes les crevillentines i crevillentins tindran les mateixes oportunitats d’accés als llocs de treball que es crearan, ja que serà a través d’un procés selectiu (oposició) just i igualitari per a totes i tots».