© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La Regidoria de Joventut organitza una gymkhana per a conèixer al Pare Noel
16498
post-template-default,single,single-post,postid-16498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La Regidoria de Joventut organitza una gymkhana per a conèixer al Pare Noel

La Regidoria de Joventut ha donat a conèixer una de les activitats estrelles dins de la seua programació per a aquestes festes de Nadal, pensada i destinada a tots els públics, però en especial als més menuts de la població. L’objectiu principal de l’activitat és descobrir i conèixer on està situada la caseta del Pare Noel, per a trobar-la els nostres infants hauran de passar per una sèrie de proves que deuran endevinar.

El divendres 20 de desembre, serà la primera activitat englobada dins de la gimcana i es realitzarà al Hall del Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” de 17:00h a 21:00h, on els xiquets i xiquetes hauran de portar de casa una botella de plàstic que convertiran en un fanalet, i que serà el que utilitzaran per a fer el recorregut de la gimcana posterior.

Amb aquesta activitat s’ha volgut fomentar el reciclatge, fet que Ana Vanesa Mas destaca com a molt positiu, ja que estem ensenyant als nostres infants en la reutilització dels materials. A més durant l’activitat que es realitzarà al Centre Jove, es farà entrega d’una carta per a que els més menuts puguen entregar els dies posteriors al Pare Noel.

Aquesta gimcana es celebrarà al Parc Nou de Crevillent, els dies 21 i 22 de desembre,  un lloc idoni per a desenvolupar aquesta activitat, ja que estarem envoltats de natura i crearem un ambient nadalenc a la instal·lació. El començament de la gimcana es realitzarà per el Vial del Parc Nou. L’horari de la gimcana serà de 11:00 a 14:00h i de 17:00h a 21:00 els dies 21 i 22, dissabte i diumenge, respectivament.

IMPORTANT: la Regidoria de Joventut informa, que per a poder participar en la gimcana es realitzarà una prèvia inscripció al Centre Jove, per tal de tenir controlada la afluència de gent, segons Ana Vanesa Mas, regidora de Joventut, ens assegurarem que els infants i els monitors puguen desenvolupar l’activitat en les millors condicions i gaudint de l’activitat.

Es formaran grups de 20 persones que aniran passant per la gimcana cada 15 minuts, per a facilitar el pas de tota la gent i evitar així tamponaments en el començament del recorregut.

Durant tota la gimcana, els grups estaran acompanyats per monitors vestits de donyets que els ajudaran a descobrir i descodificar les proves i pistes trobades.

Per a acabar amb l’activitat de LA CASETA DEL PARE NOEL, el dilluns 23 de desembre també estarà oberta al públic sense gimcana, per a que tota la població de Crevillent puga conèixer al Pare Noel. L’horari de visita serà de 11:00h a 14:00h i per la vesprada de 17:00h a 21:00h. A més a més, aquest dia comptarem amb una actuació molt especial, ja que tindrem l’actuació de JULIA RIPOLL, DE LA VOZ KIDS, veïna de Crevillent, que cantarà en directe.

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, convida al poble de Crevillent, i en especial als nostres infants a participar de les activitats organitzades des d’aquesta regidoria, i recorda que l’objectiu principal és que els nostres menuts puguen gaudir d’unes festes a l’altura de la població de Crevillent, i que pose en el centre de la vida crevillentina als més menuts. Ana Vanesa Mas acaba recordant la necessitat de la inscripció prèvia al Centre Jove sobre la gimcana per a un correcte funcionament de l’activitat.