© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Reunió amb l’Associació d’aparadores i treballadors del calçat MAIA
17394
post-template-default,single,single-post,postid-17394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Reunió amb l’Associació d’aparadores i treballadors del calçat MAIA

La Regidoria d’Economia Sostenible es va reunir la setmana passada amb dos representants de l’Associació d’aparadors/es i treballadors/es del calçat MAIA. En aquesta primera presa de contacte la presidenta, Fini Sánchez, juntament amb la vicepresidenta, Pilar Martínez, van presentar una sèrie de reivindicacions i iniciatives que es pretén dur a terme des de l’associació.

En aquest llistat s’inclouen objectius com són el de posar en valor els diferents oficis del calçat, especialment la figura de les aparadores, crear una borsa de treball que reconega l’experiència laboral dels treballadors del sector, o sol·licitar a l’Administració la creació d’ajudes i mesures destinades a afavorir la incorporació de la dona en aquelles seccions del procés de fabricació del calçat en les quals es troben sub-representades.

Unes mesures amb les quals volen contribuir al fet que el treballador del calçat es veja reconegut i evitar així el desemparament que pateixen molts dels treballadors i treballadores d’aquest sector, que en moltes ocasions treballen des dels seus domicilis. Des de l’associació faciliten els següents telèfons de contacte: 675959626 i 626192973, perquè totes aquelles persones que vulguen saber més sobre aquesta associació puguen cridar i informar-se.

Desitgem que aquesta associació inicie la seua marxa a Crevillent. Per a això és necessari donar-se a conèixer i per aquest motiu ja s’està preparant una presentació oficial, que podrà ser per al mes de setembre.