© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament de Crevillent celebra el ple ordinari de juliol
17828
post-template-default,single,single-post,postid-17828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Ajuntament de Crevillent celebra el ple ordinari de juliol

La Corporació Municipal va celebrar ahir dilluns el ple ordinari del mes de juliol, una sessió que va abordar nombrosos punts en l’Ordre del dia. Entre ells va estar l’aprovació del sistema Règim d’Especial Disponibilitat en la Policia Local per a l’anualitat 2020 i d’un complement de productivitat al personal essencial pels serveis extraordinaris prestats durant la pandèmia del Covid-19, que va tirar avant per unanimitat marcant una retribució extra de 300 i 600 euros en funció de si els beneficiaris han treballat per torns o durant tot el període de l’estat d’alarma, entre el 14 de març i el 3 de maig.

En l’àrea de Medi Ambient, va destacar l’adhesió a la Xarxa d’Entitats Locals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per al desenvolupament dels ODS de l’Agenda 2030, que va comptar amb els dos vots en contra del Grup Municipal VOX, així com l’aprovació inicial del Reglament del Consell Local de Medi Ambient de Crevillent. El Consistori va donar llum verda a la presentació de la memòria per a la construcció d’un complex de piscines municipals en el Félix Candela a les subvencions del Pla Planifica de la Diputació d’Alacant.

D’altra banda, es va aprovar la convocatòria de subvencions dirigides a les protectores del municipi amb motiu de la sobresaturació pel manteniment extra i l’excés de recollida d’animals al qual estan fent front durant la crisi del Covid-19, per una quantia total de 4.000 €, i l’actualització de l’ordenança per a la modificació del preu públic per utilització de les instal·lacions esportives municipals i les seues dependències annexes.

També van tirar avant amb el suport de tots els grups les ajudes a clubs esportius del municipi per a l’organització d’activitats locals competitives i no competitives per a totes les edats i per la participació en competicions esportives tant federades com no federades. A més de les ajudes a equips i esportistes individuals per a subvencionar l’assistència a proves oficials autonòmiques, nacionals i internacionals, i per titulacions obtingudes en les mateixes durant la temporada 2019/2020.

Quant a les mocions, les dues presentades van ser aprovades per unanimitat. Tant la de Ciudadanos, per a sol·licitar al Govern d’Espanya el compromís de no intervindre els estalvis dels ajuntaments i facilitar que les administracions locals puguen afrontar la crisi econòmica i social, com la proposta del Grup Popular per a la modernització dels mitjans de gestió i participació de l’àrea d’esports.