| L’Ajuntament de Crevillent dóna llum verda a la creació d’una Escola Infantil Pública
16388
post-template-default,single,single-post,postid-16388,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Ajuntament de Crevillent dóna llum verda a la creació d’una Escola Infantil Pública

L’Ajuntament de Crevillent dóna llum verda a la creació d’una Escola Infantil Pública

El plenari de l’Ajuntament de Crevillent ha votat favorablement a la proposta del Grup Municipal de L’Esquerra de comprometre’s a crear una Escola Infantil Pública de 0 a 3 anys. La votació va comptar amb el vot favorable de tots els grups polítics excepte el Partit Popular que va votar en contra, donant un resultat de 12 vots a 9.

Des de L’Esquerra, el portaveu Josep Candela Muñoz ha reivindicat que “esta era una proposta que ja estava en la ment dels primers governs democràtics i que amb este impuls reprenem el sender d’apostar per uns serveis públics com tenen la resta de pobles del nostre voltant”.

El debat que va ser intens va deixar en solitari a un Partit Popular que es va justificar amb l’existència de guarderies privades, un fet que ja es dóna en totes les ciutats i que no ha impedit coexistir a les dos tipologies de centre degut a que existeix una gran demanda.

Candela Muñoz ha expressat la seua alegria “perquè estem construint un poble que no deixe a ningú al marge i açò vindrà indubtablement a millorar la qualitat de vida de les famílies treballadores crevillentines”. Per últim, L’Esquerra s’ha reafirmat amb esta aprovació com el grup que garantirà que qualsevol futur govern municipal tinga entre les seues prioritats l’obertura d’estes aules.