© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament declara el 16 d’octubre com a “Dia de la Policia Local de Crevillent”
17438
post-template-default,single,single-post,postid-17438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Ajuntament declara el 16 d’octubre com a “Dia de la Policia Local de Crevillent”

L’Ajuntament de Crevillent ha decidit en el plenari d’este dilluns, per unanimitat de tots els grups polítics, donar suport a la instauració d’un dia commemoratiu per al departament local de Policia Local. La data designada passa a ser el 16 d’octubre, una data que ha sigut decidida després de l’informe proporcionat per l’arxivera municipal on es feia una recerca dels dies assenyalats en els documents del segle XIX sobre el servei de policia.

Va ser iniciativa dels sindicats policials elevar esta proposta al Consell de Policia, on per unanimitat també es va demanar este informe. Al qual de les efemèrides assenyalades, el dia 16 d’octubre de 1878, la Junta Municipal d’Associats havia aprovat el projecte d’Ordenança de Policia Urbana i Rural de Crevillent i el seu terme, un document que es guarda de manera íntegra a l’Arxiu Municipal. Esta data es feia també propícia al no coincidir amb altres festivitats locals.

El regidor de Protecció Ciutadana i Emergències, Josep Candela, ha declarat que “esta designació encara que simbòlica, va en la línia presa de dignificació del treball que realitza la Policia Local de Crevillent. Un reconeixement a la labor que es desenvolupa al llarg de l’any i marca una data per a procedir a les felicitacions i condecoracions que hagen de donar-se anualment. És a dir, un pas més en la renovació del servei i la seua posada en valor”.