© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Ajuntament informa de la suspensió de les festes de Sant Isidre

La Regidoria de Festes i Turisme de l’Ajuntament de Crevillent ha informat de la suspensió de les festes de Sant Isidre a causa de l’actual estat d’alarma provocat pel COVID-19.

Tal com va acordar la Junta de la “Cofradía San Isidro Labrador” de Crevillent el passat 27 d’abril 2020, tots els actes previstos per a celebrar i commemorar la figura d’aquest sant han quedat cancel·lats davant la greu circumstància sanitària que travessa el país.

No obstant això, des de la Confraria anuncien que els dies 14 i 15 de maig, a les 22 h, es projectarà sobre la torre campanar de l’Església de Ntra. Sra. de Betlem la imatge de Sant Isidre, i es podran escoltar els gojos i els tradicionals xotis i pasdobles habituals en la romeria.

Segons informa el president de la Confraria, Francisco Javier Aznar, el divendres 15 de maig a les 12 h hi haurà un repic general de campanes en honor al Sant Llaurador. A més, a les 19.30 h es podrà seguir a través del compte de Facebook de la Parròquia de Ntra. Sra. de Betlem la Solemne Eucaristia en honor a Sant Isidre Llaurador, oficiada pel Reverend Joaquín Carlos Carlos i el Reverend Hebert A. Ramos López.