| L’Alcaldable de L’Esquerra de Crevillent serà elegit este dissabte per la ciutadania
16360
post-template-default,single,single-post,postid-16360,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Alcaldable de L’Esquerra de Crevillent serà elegit este dissabte per la ciutadania

L’Alcaldable de L’Esquerra de Crevillent serà elegit este dissabte per la ciutadania

Més de tres-centes persones ja s’han inscrit per a votar en les úniques primàries de Crevillent on es podrà triar l’alcaldable i ordenar els primers llocs de la llista electoral sense bloquejos ni petició d’avals per poder presentar-se.

Este fet des de la coalició d’esquerres l’han qualificat d’únic en tota l’actual democràcia, ja que és insòlit que a dies d’una votació estiga oberta la possibilitat de qualsevol ordre i no vinga ja predeterminat qui serà el primer de la llista abans de la votació.

Per tant, màxima expectació a 24 hores de tancar el termini per a inscriure’s en estes primàries, unes primàries que reforcen la unitat dels partits d’esquerra de Crevillent i el projecte que representa el Grup Municipal de L’Esquerra a l’Ajuntament.

Des de L’Esquerra de Crevillent també s’ha destacat la gran participació que s’està donant per a inscriure’s en el cens de votació, ja que fets com que s’haja de votar presencialment com si d’unes eleccions es tractés o el temps limitat que s’ha donat per poder encarar bé la campanya, no ha impedit que dissabte siguen centenars de persones les convocades a la seu ubicada al cantó del Carrer Primer de Maig amb Blasco Ibáñez.

Tot això és bona mostra que  la gent vol decidir i prendre la paraula en tot el que afecta el futur del seu poble.

Les candidates que comprondran els primers quatre llocs de la candidatura municipalista de l’Esquerra de Crevillent són: Nico Pérez, Encarni Llorens, Josep Candela i Ana Vanesa Mas.

Les candidates afronten este procés com un triomf ja que la representativitat de totes les sensibilitats està assegurada, fent referència a la suma de forces que s’ha donat amb l’última incorporació de Podemos a la coalició ja existent iniciada per Esquerra Unida i Esquerra Republicana.

L’Esquerra de Crevillent anima a la ciutadania a inscriure’s abans de divendres 22 per a participar a les primàries i entre totes recuperar Crevillent per demostrar que som un poble viu.