© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’arqueòleg i historiador crevillentí Josep Menargues tancarà la llista de L’Esquerra
16420
post-template-default,single,single-post,postid-16420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’arqueòleg i historiador crevillentí Josep Menargues tancarà la llista de L’Esquerra

La candidatura de L’Esquerra de Crevillent a les eleccions locals de 2019 va decidir destinar el número 21 de la seua llista a mode de tancament honorífic a un dels crevillentins que estiguera destacant per la seua feina de divulgació de la cultura crevillentina, en este cas, l’historiador i arqueòleg Josep Menargues Giménez.

Josep Menargues, nascut al Carrer Llorenç de la Salut i veí del barri del Pont, treballa actualment com arqueòleg al Museu de Villena des de 1997. Amant de la serra i del patrimoni històric, ha escrit nombrosos articles sobre toponímia, arqueologia, etnografia, lingüística i d’història de Crevillent. És conegut entre altres coses per les seues col·laboracions en revistes com les de Setmana Santa i Moros i Cristians, a les quals està composant la història dels pobladors de Crevillent, una compilació general dels successos històrics a la nostra localitat.

Des de L’Esquerra afirmen que amb esta elecció es buscava el reconeixement de la tasca que porten crevillentins com Josep Menargues de recuperació de la memòria col·lectiva, ja que representa el model d’estima per el poble que vol transmetre l’idea de “un poble viu”.