| Les forces d’esquerres emplacen este divendres al poble de Crevillent a una assemblea oberta
15645
post-template-default,single,single-post,postid-15645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Les forces d’esquerres emplacen este divendres al poble de Crevillent a una assemblea oberta

Les forces d’esquerres emplacen este divendres al poble de Crevillent a una assemblea oberta

Este divendres 16 de novembre està convocada una assemblea oberta en el Centre Jove per part de les formacions progressistes de Crevillent on es parlarà del camí que s’ha de seguir de cara a les eleccions municipals de 2019. Esta convocatòria compta amb el suport del Grup Municipal de L’Esquerra de Crevillent així com les formacions polítiques d’Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podemos Crevillent.

En paraules dels organitzadors esta assemblea és important per tal que la gent assistisca i diga la seua opinió sobre quina ha de ser la línia a seguir per aconseguir el canvi polític a Crevillent, per tant els partits polítics cediran el protagonisme als assistents després d’una breu presentació. Afirmen que l’objectiu és que la societat civil siga la impulsora d’eixe canvi i és per això que l’acte no està conformat com a míting polític sinó com un debat d’opinions per a generar un moviment plural on qualsevol ciutadà puga ser partícip del canvi sense necessitat d’abanderar unes sigles polítiques.

Les formacions convocants animen a tota la població a assistir este divendres i a participar activament. Per afavorir eixa participació només serà gravada la primera part de l’acte expositiva dels convocants, quan comence el torn obert de paraula i posterior debat serà a càmera tancada perquè el públic assistent puga opinar de manera lliure sense cap tipus de condicionament.

Des del Grup Municipal s’ha confeccionat un vídeo per animar a la gent a assistir que ha comptat amb el suport de Diputats al Congrés, com Gabriel Rufián o Ricardo Sixto, i de la cap d’EUPV Rosa Pérez, així com de crevillentines i crevillentins que aniran a l’acte del divendres.