© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Les instal·lacions esportives de Crevillent obriran a l’agost
17843
post-template-default,single,single-post,postid-17843,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Les instal·lacions esportives de Crevillent obriran a l’agost

La Ciutat del Futbol Juanfran Torres i el complex poliesportiu Félix Candela romandran oberts per al seu ús a l’agost. La Regidoria d’Esports de Crevillent informa que enguany, per primera vegada, els usuaris i usuàries podran accedir a aquestes instal·lacions municipals sempre sota reserva prèvia i en els següents horaris:

FÉLIX CANDELA (bàsquet, futbol sala, tennis, pàdel, atletisme i frontó):

De dilluns a divendres de 8.00 a 12.00 h i de 18.00 a 22.00 h

Dissabtes: de 8.00 a 12.00 h

CIUTAT DEL FUTBOL JUANFRAN TORRES (Campos de futbol 1,2,3 i 4):

De dilluns a divendres: de 8.00 a 12.00 h i de 18.00 a 22.00 h

Dissabtes: de 8.00 a 12.00 h

El Pavelló Abrets, la Ciutat Esportiva Nord, el Gimnàs i la Piscina Municipal romandran tancats de moment.

Totes les reserves es faran a través de la web: https://pmdcrevillent.deporsite.net/ i s’ha de comptar amb un usuari. Per a qualsevol dubte o per a donar-se d’alta durant el mes d’agost és necessari enviar la FOTOCÒPIA DEL DNI al correu electrònic deportes@crevillent.es .

Es continuaran aplicant totes les mesures de prevenció i protecció enfront del Covid 19 marcades per les autoritats sanitàries, per la qual cosa es comptarà en els recintes amb gel hidroalcohòlic i termòmetre en l’entrada. A més, no podrà assistir públic i està establit un aforament màxim de 5 persones en els banys i vestuaris.