© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Les ordenances fiscals han de promoure la justícia social
1670
post-template-default,single,single-post,postid-1670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Les ordenances fiscals han de promoure la justícia social

El Grup Municipal L’Esquerra lamenta que, una vegada més, es perd la possibilitat de fer de les ordenances fiscals  un instrument per incloure a la política local elements de justícia social.

Segons afirmen des de L’ Esquerra, “en temps difícils les administracions publiques han d’estar a l’ altura de les circumstàncies i complir el seu paper de garantir elements de justícia social i de redistribució de la riquesa, i eixe ha de ser un dels principals objectius de les ordenances fiscals, fent que aquells que més tenen, més paguen, per poder mantindre uns serveis públics de qualitat”.

En eixe sentit, el regidor Vicent Selva ha remarcat que “com ja venim fent des de fa anys demanem que s’incloguen mesures per garantir que el pagament d’impostos i taxes municipals tinga en compte criteris de caràcter social, amb bonificacions  i exempcions d’aquelles persones i famílies que tinguen dificultats, tenint en compte elements com la renda, el patrimoni i la situació familiar. Eixa- ha conclòs Selva- ha de ser la base d’una política fiscal justa, que millore la situació de les famílies. I és possible, perquè a molts altres municipis ja es fa i Crevillent no hauria de ser una excepció, bonificant el pagament de taxes com la de l’aigua i la brossa o l’impost sobre Bens Immobles”

D’eixa manera Selva, ha assenyalat que grans superfícies comercials i hipermercats haurien de pagar més per estos impostos, donat que obtenen important beneficis, permetent rebaixar-los a les famílies amb dificultats.

Per acabar, Selva ha assenyalat que votaran a favor de la modificació de l’ordenança de l’Impost de Vehicles donat que s’ha acceptat la seua reivindicació de bonificar este impost per aquells vehicles que contaminen menys.