© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra: “César Asencio ha d’assumir les conseqüències de la seua irresponsabilitat”
1655
post-template-default,single,single-post,postid-1655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Esquerra: “César Asencio ha d’assumir les conseqüències de la seua irresponsabilitat”

El Grup Municipal L’Esquerra critica l’actitud de l’alcalde en relació amb la planta d’Abornasa. Des de l’Esquerra assenyalen que des de fa més de dos anys han vingut advertint en comissions, plenaris i en mitjans de comunicació que la planta de tractament de residus no tenia llicència ni podia estar a la zona del Fondo. A més, existeixen informes, com l’enviat per la Direcció General d’Avaluació Ambiental i Territorial a l’ajuntament de Crevillent en la que ja es deixava ben clar que la localització de la planta era incompatible.

Així des de L’Esquerra entenen que ha sigut la “mala gestió de l’alcalde i la seua prepotència i la falta de diàleg la que ha portat a esta situació per la qual cosa consideren absolutament criticable que ara intente fer recaure la responsabilitat sobre L’Esquerra quan ha sigut ell qui, personalment, ha sigut incapaç de gestionar correctament un tema tan sensible i de tanta importància per a la salut de les persones i del medi ambient com el dels residus”.

A més, des de L’Esquerra assenyalen que “no pot haver cap altra interpretació i que si el poble de Crevillent ara es pot trobar amb un problema amb els residus és precisament per la falta de diligència i competència del govern local que durant més de 20 anys no ha sabut, o no ha volgut, fer les coses com calia, actuant de forma irracional en matèria de contractació i residus sent el segon contracte, juntament amb el de recollida amb FCC, que ha sigut declarat nul i il·legal, la qual cosa considerem d’una gravetat i irresponsabilitat absoluta. Per tant –ha exigit L’Esquerra- el que ha de fer el nostre alcalde és treballar dia i nit per evitar les conseqüències negatives fruit de les seues irresponsabilitats, trobar solucions a uns problemes dels quals ell és l’únic responsable i no tirar balons fora culpabilitzant a altres pels errors de la seua gestió”.

Per tot això, des de L’Esquerra “demanem que s’actue amb diligència i rapidesa, i que es treballe per evitar un problema amb la brossa al nostre poble i que no es jugue a crear alarma, com està fent l’alcalde. Per altra part que explique perquè preferix que la Vega Baixa estiga tirant la brossa en Crevillent, i que en comptes d’acatar la llei Crevillent tire la brossa en Elx que és on li pertoca”.