© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra considera molt greus les declaracions del Sr. Moya als mitjans de comunicació
1666
post-template-default,single,single-post,postid-1666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Esquerra considera molt greus les declaracions del Sr. Moya als mitjans de comunicació

Des del Grup L’Esquerra consideren que el Sr. Moya pretén d’una forma ridícula treure la responsabilitat que el seu partit té amb les irregularitats que tant Conselleria com els Jutjtas han atribuït a la planta Abornasa, situada junt al paratge natural El Fondo.

Així, el regidor d’esquerres Vicent Selva ha assenyalat que “des de fa temps Conselleria venia avisant de la situació irregular de la planta i que calia trobar un nou emplaçament que fora compatible amb l’activitat que desenvolupava la planta. No obstant això, i malgrat els avisos, tant l’Ajuntament com la planta no han fet els deures, i han preferit mantindre la situació en la que es trobava, en lloc de treballar per solucionar el problema”.

Per això, Selva considera les declaracions del Sr. Moya “una autèntica irresponsabilitat, quan insinua que si un servei és més barat, encara que siga il·legal, el millor és fer la vista grossa. Estes declaracions són preocupants venint de qui té a càrrec la regidoria de Policia, i cada vegada entenem més les constants polèmiques que acompanyen a este regidor en este càrrec, vist quin és el seu apreci per salvaguardar que es complisca la llei”.

Després del pronunciament judicial on els Jutjats d’Elx han donat la raó a l’Esquerra, per contra del que afirmava el Partit Popular de Cesar Asencio, la sentència obliga a trencar un contracte per no acomplir l’empresa els requisits necessaris. Manuel Moya també afirmava que s’havia tingut la precaució de mantenir-se en el consorci del Baix Vinalopó, quan estar dins d’este consorci ja venia ordenat i dóna la raó al grup d’esquerres que afirmava que on corresponia tirarr la brossa de Crevillent era a la planta del consorci a Elx.

Per últim des de l’Esquerra han volgut manifestar que els sembla una crueltat la utilització per part del portaveu del PP de la situació que pugen passar els treballadors de la planta, recordant que després del tancament de tantes empreses a Crevillent, el Partit Popular només es recorda de la classe treballadora quan vol desviar l’atenció de les seues il·legalitats.