| L’Esquerra considera un error dividir la Rambla en dos denominacions
2479
post-template-default,single,single-post,postid-2479,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra considera un error dividir la Rambla en dos denominacions

L’Esquerra considera un error dividir la Rambla en dos denominacions

El Grup Municipal de L’Esquerra ha qualificat d'”ocurrència” la proposta d’alcaldia de donar dos noms diferents de la rambla de Crevillent. Segons la formació d’esquerres seria un error dividir una unitat orogràfica que el poble sempre ha entés de la mateixa manera.

Des de L’Esquerra informen que esta decisió no ha sigut consensuada ni tan sols plantejada en la Junta de Portaveus que és on s’hauria de dirimir qualsevol canvi o nova denominació de carrers. De fet la resta de grups municipals han sigut informats per la premsa abans que pel mateix Ajuntament.

Esta manera de fer les coses “a ordeno y mando” no és la filosofia de L’Esquerra i fa que acabem en situacions com esta on poden veure’s agreujades alguna de les associacions del poble. L’Esquerra ha volgut recordar que només hi havia una proposta per part de la presidència d’una de les associacions, en este cas la de Moros i Cristians, però el senyor Alcalde sense consultar amb ningú ha decidit trossejar la Rambla i repartir-la quan este poble sempre ha considerat este lloc principal del poble com una sola unitat no només topogràfica sinó cultural a l’hora de referir-se a ella.

Per este motiu L’Esquerra creu que la millor solució és deixar les coses com estan i li prega al Partit Popular que es preocupe més en millorar la neteja dels solars de la rambla.