© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra critica durament la gestió del Partit Popular amb les ajudes de lloguer
16363
post-template-default,single,single-post,postid-16363,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra critica durament la gestió del Partit Popular amb les ajudes de lloguer

El passat dilluns la Regidora de l’Esquerra Ana Vanesa Mas va posar de manifest a la comissió de Benestar Social què les dades en la tramitació del lloguer de Crevillent eren irrisòries si les comparàvem amb les poblacions veïnes. La Regidora ha manifestat “Què és inconcebible que localitats veïnes com Asp i Santa Pola amb una població pràcticament igual a la de Crevillent hagen tramitat 109 i 126 ajudes respectivament, mentre que a Crevillent solament s’han tramitat 16”.

Des de l’Esquerra considerem que este és un fet més que defineix la mala gestió del Partit Popular. Ja que l’Ajuntament de Crevillent ha deixat d’invertir en els seus veïns i veïnes quantitats per damunt dels 100.000 euros, per la poca o nul·la visibilitat i publicitat que es dóna a estes ajudes per part de l’Ajuntament de Crevillent. Fet que, Ana Vanesa Mas va remarcar a la comissió. “S’ha de donar publicitat per tots els mitjans de comunicació, també per les xarxes socials a través de perfils institucionals, com tenen poblacions veïnes, i on Crevillent encara se situa a la cua”. Ana Vanesa Mas ha manifestat també “estes comparatives parlen per si soles” i ha continuat “Si Crevillent disposa de l’oficina d’habitatge, que el mateix Partit Popular va suprimir 4 mesos després de la seua obertura, estes dades serien molt més positives, ja que ara ens trobem davant d’una falta de voluntat política per a continuar amb esta oficina d’habitatge”.

Des de l’Esquerra vam manifestar esta preocupació per les comparatives amb les dades perquè ara amb les ajudes al lloguer de 2019, que es poden tramitar ja, no es torne a repetir esta comparativa tan negativa per a l’Ajuntament de Crevillent.