| L’Esquerra de Crevillent decidirà els seus caps de llista en unes primàries obertes a tota la ciutadania
16339
post-template-default,single,single-post,postid-16339,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra de Crevillent decidirà els seus caps de llista en unes primàries obertes a tota la ciutadania

L’Esquerra de Crevillent decidirà els seus caps de llista en unes primàries obertes a tota la ciutadania

L’Esquerra de Crevillent ha obert el termini per apuntar-se al cens de votació per a les primàries obertes de la seua candidatura a les eleccions municipals de 2019. Qualsevol crevillentí empadronat i major de 16 anys que estiga inscrit en eixe cens podrà ordenar del 1 al 4 els primers llocs de la llista. La votació serà el dissabte 23 de febrer i només es podrà votar de forma presencial a la seu de la coalició al carrer Primer de Maig.

Per a poder votar és necessari estar apuntat de manera prèvia al cens. Cosa que pot fer-se a la pàgina web www.somesquerra.com o amb el formulari imprès que podrà aportar-li qualsevol integrant o al mateix despatx del grup municipal a l’Ajuntament.

Des de L’Esquerra de Crevillent s’ha volgut destacar que són les úniques primàries crevillentines que a diferència de la resta de partits sí que permeten escollir entre diferents alcaldables i que els quatre candidats a ordenar tenen el suport de les assamblees que amb el títol “Recuperem Crevillent” van comptar amb una assistència mai vista per a un procés d’estes característiques.

Els quatre candidats que opten a estos primers llocs de la llista seran presentats en roda de premsa demà dimarts 12 de febrer a les 18:30 al Centre Jove de Crevillent.