| L’Esquerra de Crevillent presenta a les persones candidates a les primàries
16352
post-template-default,single,single-post,postid-16352,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra de Crevillent presenta a les persones candidates a les primàries

L’Esquerra de Crevillent presenta a les persones candidates a les primàries

L’Esquerra ha presentat davant una roda de premsa als seus candidats a les primàries obertes que la formació realitzarà el pròxim 23 de febrer. El projecte que va nàixer de la suma d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana fa huit anys a nivell local se li suma ara Podemos quedant conformada per integrants d’estos partits com de persones independents que se sumen al projecte de L’Esquerra de Crevillent. Una candidatura de caràcter local que uneix a persones de diferents sensibilitats però que se centren en allò que necessita el poble sumant esforços d’una manera honesta, tolerant i constructiva.

La part de la llista que podrà ser votada per qualsevol veïna o veí és precisament la dels primers quatre llocs, un fet que han remarcat d’històric perquè és la primera vegada en la història de la democràcia actual que a Crevillent es pot triar entre diferents alcaldables en una llista sense separar votacions ni demanant avals per a poder presentar-se. Els candidats que es presenten a esta elecció són els crevillentins: Josep Candela Muñoz, Anna Vanessa Mas González, Nicolasa Pérez i Encarnación Llorens.

Durant la roda de premsa els diferents candidats han exposat el procediment de les primàries. Josep Candela, actual regidor de l’Ajuntament de Crevillent, ha apuntat «la importància d’estes primàries que s’encaren no com una competició sinó com una victòria, ja que siga quin siga el resultat naix de la suma de sensibilitats i de la demanda de la població de deixar de banda el que ens separa pel bé del poble«. Encarnación Llorens ha explicat el procediment de votació i ha recordat que «hi ha de temps fins al dia 21 de febrer per apuntar-se al cens de votació, cosa que pot fer qualsevol crevillentí empadronat amb més de 16 anys. La llista haurà d’ordenar-se de l’1 al 4 i no es podrà deixar cap casella buida per evitar vots de càstig que van contra la filosofia de la nostra unitat. La votació serà presencial el dissabte 23 a la seu del carrer Primer de Maig«. Per la seua banda Nico Pérez ha parlat de les característiques de la llista que s’està conformant en la resta de llocs on «encara seguim rebent peticions per a formar part d’ella, volem que siga la més representativa possible del poble i en això seguim treballant. Volem que la nostra llista parle per ella mateixa de les polítiques feministes, ecologistes i de respecte cap a la vida animal que volem implementar una vegada recuperem les institucions per al poble«. Per últim, la també regidora Anna Vanessa Mas ha animat a la gent a acudir a votar en les primàries, ja que «guanyar el poble per a la seua gent és cosa de totes i tots. Mentre altres partits determinen d’una manera més directa o indirecta qui són els seus candidats, o mentre es barallen per quins llocs ocupar, nosaltres representem una candidatura coral que vol anar unida junt amb un moviment de gent que siga la que recupere les institucions en benefici del poble i no de l’afany personalista que avorrim de la política institucional«.

Per últim des de L’Esquerra animen a participar en estes eleccions primàries a través de la seua pàgina web www.somesquerra.com, o omplint l’imprés que per apuntar-se poden trobar tant a la seu com al despatx de la formació.