© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra de Crevillent presenta una revista del treball realitzat durant la legislatura
16433
post-template-default,single,single-post,postid-16433,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Esquerra de Crevillent presenta una revista del treball realitzat durant la legislatura

El Grup Municipal de L’Esquerra ha presentat una revista editada amb la finalitat que el públic puga conèixer quines han sigut les propostes més importants de la formació d’esquerres durant la legislatura 2015-2019. Asseguren que només és un resum donades la gran quantitat de propostes i iniciatives que s’han fet des del grup amb els regidors Josep Candela Muñoz i Anna Vanesa Mas González al capdvant.

La revista serà entregada durant estos dies a la població en diverses paradetes que es muntaran a peu de carrer i també es deixaran exemplars en edificis públics per tal que la població puga conèixer el seu contingut. Entre les propostes que venen reflectides el lector es podrà informar de l’Escola Infantil Pública 0-3 anys, la sanitat pública al nostre poble, l’impost als caixers automàtics, l’ambulància 24 hores, el mercat municipal, la gestió de l’aigua, seguretat, esports, medi ambient i polítiques animalistes, entre altres. Per al candidat a l’alcaldia, Josep Candela, és important que en temps electorals la gent puga comprovar qui comparteix el projecte de poble que des de L’Esquerra volen oferir al poble i que millor que fer-ho amb l’exemple de la faena feta durant estos anys.