| L’Esquerra de Crevillent visita el parc de mascotes d’Asp com a alternativa als “pipicans” del Partit Popular
16397
post-template-default,single,single-post,postid-16397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra de Crevillent visita el parc de mascotes d’Asp com a alternativa als “pipicans” del Partit Popular

L’Esquerra de Crevillent visita el parc de mascotes d’Asp com a alternativa als “pipicans” del Partit Popular

El Grup Municipal de L’Esquerra ha visitat la veïna localitat d’Asp per tal de traslladar actuacions que estan funcionant en matèria de benestar animal. En este cas, els regidors crevillentins Anna Vanessa Mas i Josep Candela van concretar una cita amb els regidors del govern d’Asp per conéixer de primera mà la infraestructura del parc caní. La regidora de Sanitat, Yolanda Moreno, i el regidor de Participació Ciutadana, Jonatan Molina, els dos regidors per Esquerra Unida al govern d’Asp, van explicar com s’havia posat en marxa esta iniciativa, les seues característiques i quins havien sigut els beneficis per a la població.

Anna Vanessa Mas, regidora de L’Esquerra, ha manifestat que «és una mesura que volem portar a Crevillent una vegada hi haja canvi de govern. Es pot comprovar que el que necessita el nostre poble és un parc caní en condicions i el Partit Popular en quatre anys només ha sigut capaç de posar en marxa uns pipicans inservibles«.

El parc caní d’Asp es va posar en marxa en 2016 i és un recinte tancat que compta amb diversos elements per a l’entreteniment dels gossos, compta amb fonts habilitades per a les mascotes i amb llocs de descans per a les persones. Els regidors crevillentins van prendre nota de cada utilitat i van coincidir en què és una obra de baix cost econòmic però de gran utilitat per a la ciutadania que té la companyia d’estos animals.

«Volem un Crevillent que millore les condicions de vida de la gent i aplicant polítiques de benestar animal es fa un poble més habitable. A més a més és una mesura que es pot implementar de manera ràpida i a Crevillent tenim estudiades zones on es pot posar en marxa sense molestar el veïnat. Només falta voluntat política i no tantes promeses electorals de qui ha deixat passar tota la legislatura» ha afirmat Anna Vanessa Mas. Els regidors van estar acompanyats també per usuaris de la zona que van confirmar la millora que havien experimentat gràcies a esta zona de jocs que des de L’Esquerra exportaran a localitat de Crevillent.