| L’Esquerra demana que es convoque la comissió d’aigües per les queixes dels veïns de carrer Colón
2476
post-template-default,single,single-post,postid-2476,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra demana que es convoque la comissió d’aigües per les queixes dels veïns de carrer Colón

L’Esquerra demana que es convoque la comissió d’aigües per les queixes dels veïns de carrer Colón

El Grup Municipal de l’Esquerra demana que es convoque la comissió referent a l’aigua que porta sense convocar-se més d’un any. En esta comissió volen rebre les explicacions de l’empresa adjudicatària Hidraqua sobre l’estat de l’aigua potable que estan rebent els veïns de la zona alta de Crevillent i que porta un color fora de l’habitual.

Els veïns han informat a la coalició que les anàlisis fets han donat com a resultat que l’aigua és potable però que viuen amb intranquil·litat que seguisca portant un color inusual que pot haver-se donat per falta de pressió o per trencaments al sistema de canonades. El manteniment de la xarxa d’aigua correspon a l’empresa Hidraqua amb qui el govern del Partit Popular va signar un contracte que s’allarga fins a l’any 2042.

Des de L’Esquerra vol que se donen explicacions i solucions, per això insta a l’equip de govern que ha delegat les competències en l’empresa privada a què exigisca les mesures necessàries per a posar fi a esta situació que fa mesos donant-se.

Per últim, L’Esquerra ha volgut destacar la poca freqüència en què se dóna esta comissió i més tenint en compte que en l’última comissió va quedar pendent un import d’uns cent mil euros que ni l’alcalde ni el regidor de la matèria sabien si corresponia aportar a l’Ajuntament o a l’empresa adjudicatària i de la qual encara no han rebut ni l’acta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.