L’Esquerra demana que es convoque la comissió d’aigües per les queixes dels veïns de carrer Colón

El Grup Municipal de l’Esquerra demana que es convoque la comissió referent a l’aigua que porta sense convocar-se més d’un any. En esta comissió volen rebre les explicacions de l’empresa adjudicatària Hidraqua sobre l’estat de l’aigua potable que estan rebent els veïns de la zona alta de Crevillent i que porta un color fora de l’habitual.

Els veïns han informat a la coalició que les anàlisis fets han donat com a resultat que l’aigua és potable però que viuen amb intranquil·litat que seguisca portant un color inusual que pot haver-se donat per falta de pressió o per trencaments al sistema de canonades. El manteniment de la xarxa d’aigua correspon a l’empresa Hidraqua amb qui el govern del Partit Popular va signar un contracte que s’allarga fins a l’any 2042.

Des de L’Esquerra vol que se donen explicacions i solucions, per això insta a l’equip de govern que ha delegat les competències en l’empresa privada a què exigisca les mesures necessàries per a posar fi a esta situació que fa mesos donant-se.

Per últim, L’Esquerra ha volgut destacar la poca freqüència en què se dóna esta comissió i més tenint en compte que en l’última comissió va quedar pendent un import d’uns cent mil euros que ni l’alcalde ni el regidor de la matèria sabien si corresponia aportar a l’Ajuntament o a l’empresa adjudicatària i de la qual encara no han rebut ni l’acta.