© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra farà campanya d’al·legacions als Pressupostos per incomplir-se els acords plenaris
2201
post-template-default,single,single-post,postid-2201,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Esquerra farà campanya d’al·legacions als Pressupostos per incomplir-se els acords plenaris

El Grup Municipal l’Esquerra denuncia que el Partit Popular vol deixar fora dels Pressupostos Municipals els acords plenaris que han sigut aprovats per mocions de l’oposició. Des de l’Esquerra reclamen que s’incorpore la partida per a Guardes Rurals que va ser aprovada en el plenari de febrer on explícitament l’Ajuntament es comprometia a destinar esta partida per a augmentar la seguretat en les zones de l’extraradi com San Felipe Neri o el camp de Crevillent.

De no ser així, com ja ha anunciat en comissió el mateix Alcalde, el grup de l’Esquerra fomentarà que es presenten al·legacions per els interessats i aquells que veuen atropellada la potestat plenària. Per al portaveu de la coalició, Josep Candela, “el Partit Popular seguix governant com si tinguera majoria absoluta gràcies a la col·laboració de Ciudadanos, bona prova d’això és com ignoren les mocions que s’aproven en els plenaris, una vegada tenen el suport del partit de Rivera fan igual que en el Congrés: viure d’esquenes a la majoria representativa”.

Durant el tràmit d’esmenes als pressupostos s’ha vingut reclamant per l’Esquerra la inclusió de la partida que s’havia aprovat proposada per este Grup Municipal. Mentrestant el govern popular ha posat l’excusa de que s’estava encara demanant informes sobre la viabilitat d’este tema, argument que fàcilment es va desmuntar per este portaveu en apuntar que la partida que s’ha aprovat de Ciudadanos per a l’ambulància també està a l’espera d’informes i que no està en absolut clar que es puga fer de la manera que proposen.

Allò lògic, apunten des de l’Esquerra, és que a l’igual que amb la resta de partides proposades en mocions i aprovades en plenari, estes se feren constar en els Pressupostos i si més endavant no es pogueren donar, aleshores escometre una Modificació de Crèdit.

La contestació del senyor Alcalde, una vegada desmuntat el seu argument, ha sigut que ell només pacta coses amb qui li aprova els pressupostos, cosa que en paraules de Candela Muñoz “ens fa preguntar-nos de què serveix presentar mocions si al final s’aplica el rodillo del PP amb la col·laboració del sr. Soriano”.

Per últim des de l’Esquerra animen a la resta de grups polítics que creuen en la democràcia local a presentar al·legacions per les mocions que este pacte PP-C’s deixarà incomplertes.