| L’Esquerra: “La nova imputació de l’alcalde del PP confirma la necessitat de construir una alternativa política”
15692
post-template-default,single,single-post,postid-15692,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra: “La nova imputació de l’alcalde del PP confirma la necessitat de construir una alternativa política”

L’Esquerra: “La nova imputació de l’alcalde del PP confirma la necessitat de construir una alternativa política”

El Grup Municipal de L’Esquerra de Crevillent ha considerat d’extrema gravetat la confirmació d’una nova imputació a l’alcalde del Partit Popular i considera que ha de convertir-se en un punt d’inflexió per a crear consensos que visualitzen una alternativa política que pose les institucions crevillentines en els nivells de transparència que exigeix la societat actual.

L’Esquerra també ha qualificat de “brindis al sol” la petició de Ciudadanos d’un plenari extraordinari mentre són el principal sostén del govern municipal i els socis prioritaris de les seues polítiques a l’Ajuntament de Crevillent. A més de la invalidesa que ha suposat acceptar trànsfugues entre les seues files acabant amb tot signe d’higiene política que deien representar i que com la petició d’explicacions s’ha confirmat que és només estètica sense contingut.

El portaveu Josep Candela ha afirmat que “la prioritat ha de ser construir una alternativa política que ha de venir obligatòriament d’aquells partits que no comparteixen les polítiques del Partit Popular. Això vol dir que la gent puga visualitzar un futur govern entre els quals haja enteniment i un programa de mínims des d’on partir. Avisem que de poc ens val anunciar o intentar liderar rondes de contactes entre partits si després no es tradueix en una estratègia conjunta”.

Sobre l’anunci del Partit Popular de seguir donant suport al seu candidat consideren que era previsible ja que diuen estar acostumats a que el Partit Popular no acomplisca amb el codi ètic que demana als demés, en clara al·lusió al fet que davant una situació idèntica el PP va demanar la destitució de l’ex-alcalde d’Alacant, el socialista Echavarri, cosa que el Partit Socialista sí va fer.

Des de L’Esquerra no esperaven ni esperen ninguna dimissió per part del Partit Popular i afirmen que abocaran tot el seu temps a teixir un futur govern que puga eixir de les urnes en 2019. “Volem convèncer en el carrer i mostrar a la ciutadania que és possible un projecte de poble on el desterrament de l’amiguisme no depenga de la legalitat d’uns informes ni del que diga una jutge sinó que forme part dels valors d’un equip de persones que vinga a renovar la política crevillentina. Això només es pot guanyar a les urnes” ha manifestat Candela Muñoz.

Per últim, L’Esquerra ha volgut reconèixer el treball dels regidors de Compromís que han portat a les instàncies judicials els dubtes de legalitat que pogueren haver sorgit sobre este tema i anima a seguir en eixe camí de demanda de transparència total a tota l’oposició.