| L’Esquerra presenta una moció conjunta a les portes d’un 8 de març que serà històric
16372
post-template-default,single,single-post,postid-16372,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra presenta una moció conjunta a les portes d’un 8 de març que serà històric

L’Esquerra presenta una moció conjunta a les portes d’un 8 de març que serà històric

El Grup Municipal de L’Esquerra de Crevillent ha presentat junt amb el Partit Socialista i Compromís una moció amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Un 8 de març que per als representants de L’Esquerra serà determinant en la mobilització per a frenar el pas a les actituds i opcions polítiques que tenen com a dogma posar en qüestionament les lleis de protecció contra la violència de gènere.

La moció, entre altres coses, dóna suport a la vaga feminista del 8 de març i a les accions que es convocaran des de les plataformes feministes. També destaca la importància d’un Pacte d’Estat contra la violència de Gènere i masclista. L’adhesió al Pacte Valencià contra la violència de Gènere i masclista. Demanar un millor finançament per a combatre-la. Aprofundir en el valor de la coeducació o declarar Crevillent un poble en contra del sistema prostitucional.

Per a L’Esquerra és importantíssim marcar distància amb aquells que neguen la realitat del sistema patriarcal i amb qui per un grapat de vots són capaços de pactar amb partits extremistes que volen tornar la societat al passat amb un programari polític regressiu de soscavament dels drets de dones i homes.