| L’Esquerra qualifica d’intolerable l’atac vandàlic al monument de la Festa
15689
post-template-default,single,single-post,postid-15689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Esquerra qualifica d’intolerable l’atac vandàlic al monument de la Festa

L’Esquerra qualifica d’intolerable l’atac vandàlic al monument de la Festa

El Grup Municipal de L’Esquerra ha qualificat d’intolerable l’atac que ha sofert el monument a la Festa ubicat al passeig de Fontenay. Esta obra és per a la coalició d’esquerres una de les imatges més representatives que hi ha a la localitat sobre els Moros i Cristians i representa els valors que van aparellats a la Festa, no només allò festiu, sinó l’encontre entre persones i l’exaltació de la cohesió social del nostre poble.

L’Esquerra i el seu portaveu, qui és alhora també representant de l’Ajuntament en l’Associació de Festes, esperen que prompte puga ser restablert el relleu retirat i que les forces de seguretat ciutadana donen amb l’autor responsable d’esta malifeta. Així com presentar la seua solidaritat amb l’Associació de Festes “Sant Francesc d’Assís” qui cada dia treballen per fer més gran el teixit social, cultural i festiu de Crevillent.

Per últim, L’Esquerra no ha volgut entrar a qualificar la mescla que des del Partit Popular s’ha volgut fer d’este tema amb d’altres polítics perquè pensen que es desqualifiquen per elles soles. Només unió i germanor ha d’expresar-se en moments així com, afirmen, resa l’himne de la Festa.