© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Esquerra té l’alternativa als pressupostos de PP-C’s
2170
post-template-default,single,single-post,postid-2170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Esquerra té l’alternativa als pressupostos de PP-C’s

El Grup Municipal de l’Esquerra confirma que el pacte entre PP i Ciudadanos per als pressupostos de 2017 vénen a ser “més del mateix” i fa públiques una bateria de mesures basades en la participació, la transparència i la posada en marxa de serveis per a la ciutadania per a treure a Crevillent de l’apatia política, a la que asseguren, ve condemnant durant anys el Partit Popular i que seguirà ara igual amb el vistiplau de Ciudadanos.

En comissió d’Hisenda el representant de l’Esquerra va qüestionar l’oferiment del PP de presentar esmenes al projecte quan ni tan sols estaven contemplades les partides per a aquelles mocions que han estat aprovades per plenari i ha qualificat estos pressupostos d’improvisats per a lo tard que han arribat.

El portaveu i regidor, Josep Candela, ha manifestat que “este pressupost naix sense ambició ni visió de futur per posar a Crevillent en el lloc que es mereix. Els pressupostos de Crevillent són propietat del poble i arribarà el moment en que hauran de ser dissenyats per el mateix poble, mentrestant des de l’Esquerra seguirem proposant tota una serie de mesures encaminades a fer de Crevillent un poble viu perquè hi ha una altra manera de governar i perquè estem segurs que este poble té la capacitat suficient per a transformar-se”.

El grup de l’Esquerra ha presentat propostes en diverses àrees i convida a la resta de grups polítics a repensar estos pressupostos i a fer les modificacions necessàries durant el curs polític per a donar-les eixida. En Seguretat: la posada en marxa d’una unitat de Guardes Rurals i augmentar les partides per a hores extraordinàries en la Policia Local. En Serveis: fer una auditoria jurídica externa sobre la temporalitat dels contractes actuals de l’aigua i de la brossa, com també un peritatge independent de la nau de Selesa. En Medi Ambient: la contractació d’un tècnic de Medi Ambient i els estudis per a la posada en marxa dels primers carrils bicis de Crevillent a les partides rurals i de la creació d’una anella verda senyalitzada acompanyada d’un projecte de reforestació. Pel que fa a Urbanisme: es fa necessari disposar una partida per a un Pla de Rehabilitació del Casc Antic de Crevillent, summament deteriorat, i una partida que contemple la senyalització dels noms de les veredes i les partides rurals com tenen a la veïna Elx. En Obres: que retorne la partida inicial retallada dels parcs infantils, marcar les línies de les carreteres del terme que uneix amb les pedanies i estudiar un pla plurianual amb inversió estatal per a l’arribada d’aigua potable a les partides on actualment no hi ha canalització com els Pontets. En el plànol cultural: una partida per a cobrir segurs col·laboratius entre Ajuntament i associacions per a que puguen realitzar els seus actes sense impediments econòmics i un pla de normalització lingüística de la retolació urbana. Pel que fa a Educació: realitzar a cost zero un projecte de localització i costos de la posada en servei d’una futura Escoleta Municipal. Per últim, en Esports: es fa necessària per la demanda dels nostres joves d’un Skate Park, fer d’una vegada la pista de futbet que el govern porta anys prometent als veïns de San Felipe Neri o contractar el projecte per a tenir en la pròxima legislatura una piscina coberta en condicions com tenen pobles veïns amb menys pressupost que Crevillent, deixant la del Patronat per a usos terapèutics.