© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’intercanvi de llibres torna al mercat ambulant de Crevillent
16589
post-template-default,single,single-post,postid-16589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’intercanvi de llibres torna al mercat ambulant de Crevillent

La iniciativa “Intercanvi de llibres” creada pels participants del Taller d’Ocupació “Vila de Crevillent VI” permet canviar els llibres que ja no s’usen per uns altres de manera gratuïta

L’Ajuntament de Crevillent torna a impulsar l’“Intercanvi de Llibres”, una activitat creada pels participants del Taller d’Ocupació “Vila de Crevillent”.

Aquesta iniciativa ofereix la possibilitat que aquelles persones que tinguen llibres a casa que ja no usen puguen entregar-los i, al seu torn, emportar-se altres exemplars de manera gratuïta, així es fomenta l’hàbit de la lectura.

Els pròxims dies previstos seran el divendres 21 de febrer, i els divendres 6 i 27 de març en horari de 9.00 a 13.00 hores. Respecte al mes d’abril, l’“Intercanvi de llibres” es podrà realitzar durant els dies 3 i 17. A més, està previst que aquesta activitat es prolongue fins al mes de desembre durant divendres alterns.

Els intercanvis es realitzaran al mateix lloc dels altres anys: al començament del mercat ambulant de la Rambla. L’activitat serà duta a terme pels components del Taller d’Ocupació d’enguany, “Vila de Crevillent VI”, de l’especialitat de “Dinamització Comunitària”, una edició que va posar en marxa l’Ajuntament el passat 30 de desembre i que tindrà una duració d’un any.

Des de la Regidoria d’Economia Sostenible comenten que s’ha decidit tornar a realitzar aquesta iniciativa a causa del gran acolliment que té entre els crevillentins i crevillentines. El Taller d’Ocupació compta amb una gran quantitat de llibres rebuts i una infinitat de títols i estils literaris, i anima a tothom a participar en aquesta activitat de promoció de la lectura.