© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Obert el termini de matriculació per als tallers del Centre de Majors Parc Nou
17931
post-template-default,single,single-post,postid-17931,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Obert el termini de matriculació per als tallers del Centre de Majors Parc Nou

La Regidoria de Drets Socials i Majors informa que ja està obert el termini de matriculació per als tallers del Centre de Majors Parc Nou de Crevillent (curs 2020/2021). El període d’inscripció va començar aquest dilluns, dia 7, i continuarà vigent fins divendres que ve 18 de setembre. Per a matricular-se és necessari acudir al Centre de Majors en horari de 9.00 h a 19.00 h.

A causa de la situació sanitària actual, enguany s’han produït canvis en el procés de matriculació i en el desenvolupament dels tallers. S’ha fet un gran esforç per a assegurar el compliment de les noves normatives i els tallers comptaran en tot moment amb les mesures sanitàries i higièniques oportunes. Serà obligatori l’ús de mascareta, la rentada de mans i la utilització de gel hidroalcohòlic, així com prendre la temperatura abans d’entrar al recinte.

No es podrà acudir al centre si es presenta algun símptoma de malaltia (febre, tos, dolor, diarrea, cansament, pèrdua del sentit de l’olfacte o del gust…) i sol·licita la col·laboració dels usuaris, ja que en tot moment s’hauran d’evitar les aglomeracions en l’accés i l’eixida dels tallers.

Els tallers comptaran amb un aforament màxim de 10 persones i, de moment, no es podran celebrar el taller de cant ni les sessions de ball dels dissabtes a la vesprada. El material esportiu i escolar serà propi en tots els casos a causa de la impossibilitat de compartir el material. No es podrà fer ús de jocs de taula (cartes, dominó, billar…), ni de la biblioteca. Tampoc estarà disponible la lectura de premsa diària.

Els grups seran xicotets i s’organitzaran en funció al nombre de persones que s’apunten, sempre ajustant-se a la normativa actual, i comenta que els tallers estan tenint molt bon acolliment ja que fins al moment s’han entregat més de 200 sol·licituds. Per a més informació es pot telefonar al 966682208 o escriure un correu electrònic a centromayores@crevillent.es .