© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Obert el termini de sol·licitud de les ajudes del Pla Renove per al canvi de finestres, calderes i aerotèrmia
17449
post-template-default,single,single-post,postid-17449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Obert el termini de sol·licitud de les ajudes del Pla Renove per al canvi de finestres, calderes i aerotèrmia

La Regidoria d’Habitatge informa que ja està en marxa el termini de sol·licitud de les subvencions del Pla Renove de la Generalitat, destinades tant a la substitució de calderes i aerotèrmia com al canvi de finestres. Unes subvencions a les quals podran acollir-se persones físiques, propietàries, arrendatàries o  usufructuàries d’un habitatge situat al País Valencià.

Hi ha un acord amb l’Associació de Constructors i Afins de Crevillent  (ASOCIA), amb la finalitat d’assessorar els interessats en  la tramitació i promocionar l’ocupació en favor de les empreses i treballadors de la construcció de la localitat.

Les ajudes que estaran en vigor fins al 7 de setembre  són les corresponents al Pla Renove per a finestres: rehabilitació tèrmica de finestres i portes en raó d’envidrament, marc i premarc, amb una aportació màxima per part de la Generalitat de 3.000 € per habitatge; i al Pla Renove de calderes i aerotèrmia: per a la substitució d’instal·lacions fixes de baixa eficiència energètica per equips amb major qualitat, un pla que podrà finançar fins a un 30% del cost.

Els programes inclouen a més un descompte addicional per part de les empreses que s’han adherit a aquests dos plans presentats per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Aquells ciutadans i ciutadanes que tinguen interés en aquests dos plans poden acudir a ASOCIA trucant al telèfon 722832992 o mitjançant el  correu electrònic asocyacrevillent@gmail.com.

És important que totes les ajudes en matèria d’habitatge es promocionen i es realitze la divulgació pertinent perquè tots a Crevillent puguen optar a elles si les necessiten. S’està treballant amb Asocya amb l’objectiu d’anar construint una vertadera funció social de l’habitatge. Recordar que les subvencions del Pla Renhata (per al canvi de banys i cuines), del Pla de rehabilitació d’edificis, així com les ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Habitatge, segueixen en vigor fins al pròxim 17 juliol.