© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Oberta la borsa de treball per a Tècnics Sanitaris
17926
post-template-default,single,single-post,postid-17926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oberta la borsa de treball per a Tècnics Sanitaris

En aquests moments, es troba oberta la borsa de tècnics de diferents branques per a cobrir places de manera temporal en competències sanitàries. Les categories són:

  • 3008 Tècnic especialista en documentació sanitària
  • 0258 Tècnic especialista de laboratori
  • 1056 Tècnic en emergències sanitàries
  • 0275 Tècnic en cures d’auxiliar d’infermeria

La inscripció es realitza de manera telemàtica i a través de www.san.gva.es i es podrà dur a terme fins al 14 de setembre. Per a ampliar informació es pot escriure al correu electrònic sanidad@crevillent.es .

“Moltes persones que posseeixen la titulació de Formació Professional en la branca sanitària o tècnics superiors ens pregunten de manera permanent informació sobre l’ocupabilitat en la Conselleria de Sanitat, per la qual cosa hem decidit publicitar i informar de totes les obertures de bosses i convocatòries d’oposicions en matèria sanitària i ajudar-les si és necessari en el procés d’inscripció i altres processos que puguen derivar-se”.

Aquest procediment temporal es realitza per a poder atendre les necessitats assistencials dels diferents departaments de salut. L’ordre de crida per a l’adjudicació de les ofertes d’ocupació es realitzarà d’acord amb l’ordre de registre d’entrada la sol·licitud telemàtica. En la inscripció no cal presentar cap document, la documentació acreditativa de compliment dels requisits es presentarà en el moment de presa de possessió del lloc temporal de treball.