© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Oberta la inscripció per a la prova d’obstacles solidària a favor de la Igualtat
16585
post-template-default,single,single-post,postid-16585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oberta la inscripció per a la prova d’obstacles solidària a favor de la Igualtat

Aquesta iniciativa organitzada per la Regidoria d’Igualtat i la Policia Local de Crevillent tindrà lloc l’1 de març a la Rambla i els fons recaptats aniran destinats a l’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama

La Regidoria d’Igualtat i la Policia Local de Crevillent uneixen la lluita per la Igualtat amb l’Esport en una prova solidària que tindrà lloc l’1 de març al Passeig de la Rambla.

Les i els participants s’enfrontaran a un total de 8 de proves d’obstacles en les quals, a més, se superaran de manera simbòlica algunes de les barreres que es troben les dones en la seua vida diària, com ara la bretxa salarial, el sostre de vidre o la conciliació familiar, entre altres.

La inscripció es podrà realitzar des de hui, 12 de febrer, fins al dimarts 25 de febrer al Centre de Majors de 9 h a 13 h, al Centre Jove de 9 h a 14 o a la Policia Local de 9h a 21 h. La prova tindrà un preu de 3 € i els beneficis seran íntegres per a la secció local de l’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama d’Elx i Comarca (AMACMEC) a Crevillent.

La prova esportiva, en la qual col·laboren també la Regidoria d’Esports, l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, Protecció Civil i Creu Roja, tindrà una longitud total d’1 Km entre l’anada i la tornada i es desenvoluparà a la Rambla Castellar, començant a l’altura de l’obelisc i acabant a l’altura del pont pròxim al Col·legi Primo de Rivera. Aquesta iniciativa s’engloba dins de les activitats organitzades amb motiu del 8 de març i pretén donar visibilitat a la discriminació i a les desigualtats a les quals s’enfronten les dones en el dia a dia, principalment en l’àmbit professional i familiar, comenta la regidora d’Igualtat Ana Vanesa Mas. A més, l’edil informa que, si s’entrega el tiquet d’inscripció, es farà lliurament d’una samarreta a totes i tots els participants.