© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Obertura del nou observatori Bassa Llarguera
17920
post-template-default,single,single-post,postid-17920,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Obertura del nou observatori Bassa Llarguera

En el matí d’ahir dijous, 3 de setembre, s’ha obert un nou observatori d’ocells, situat al Parc Natural del Fondo. Aquest observatori, fabricat en fusta i que es regeix per la mateixa estètica que els que ja es troben al Fondo, porta per nom BASSA LLARGUERA i està formant part de la Ruta Verda, la qual s’espera, siga molt important en pocs anys. Gràcies a aquest observatori, els visitants del parc, podran observar i contemplar des d’una altra perspectiva totes les espècies d’ocells que viuen al parc.

És important recordar als crevillentins i crevillentines que no dubten a acostar-se a les instal·lacions del parc. En elles, podran gaudir de l’espai i del paisatge, coneixent i apreciant els seus valors, especialment en un moment tan delicat com el que estem vivint, pendents d’una crisi sanitària, que ha posat en qüestió la nostra manera de viure i com ens relacionem amb la naturalesa.

“Agrair la col·laboració de Conselleria per a subministrar el material amb el qual ha sigut possible la creació del nou observatori, també als operaris de la brigada que treballa al parc, que han sigut els encarregats d’elaborar aquest meravellós observatori i per descomptat al seu director, Francisco Martínez i al president de la junta rectora, Vicent Sansano. Sense tots ells, aquest observatori no hauria sigut possible. Els residents a Crevillent ja no tenen excusa per a no visitar el parc. Ara mateix i a causa de la crisi sanitària que estem vivint, el parc compleix amb totes les mesures de seguretat indicades per la Conselleria de Sanitat. El parc continua obert en el seu horari habitual (dissabtes de 12 a 14 hores i la resta dels dies i festius de 9 a 14 hores.”