| PSOE i L’Esquerra demanen que no s’utilitze de manera partidista la lluita dels pensionistes a Crevillent
2579
post-template-default,single,single-post,postid-2579,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

PSOE i L’Esquerra demanen que no s’utilitze de manera partidista la lluita dels pensionistes a Crevillent

PSOE i L’Esquerra demanen que no s’utilitze de manera partidista la lluita dels pensionistes a Crevillent

Declaracions conjuntes les que han fet i consensuat des del Partit Socialista, Esquerra Unida i Esquerra Republicana a Crevillent respecte a la recent conformació d’una suposada plataforma en defensa de les pensions en la localitat catifera. Els tres partits mostren el seu total suport a la lluita per les pensions davant la deterioració i la pèrdua de poder adquisitiu al fet que està sotmetent l’actual govern als nostres majors. És per este motiu que les formacions progressistes destaquen que este moviment serà eix principal de la seua actuació que tant en l’àmbit municipal com a estatal marcaren l’agenda política de les seues organitzacions.

Davant la notícia de l’aparició d’una plataforma organitzada per pensionistes, els partits d’esquerra van mostrar la seua total satisfacció i van veure una oportunitat per a fer confluir forces deixant de costat sigles com ja ocorre en altres ciutats. No obstant això una vegada arribada la convocatòria per a la primera trobada de la plataforma, s’han trobat amb què ja existix una junta provisional organitzadora formada per membres d’un mateix partit polític i la conferència anunciada també és d’un conegut dirigent polític de l’òrbita d’eixe partit. Tot açò s’ha organitzat sense comptar amb cap de les organitzacions que a causa d’açò han de desmarcar-se ara de l’acte malgrat la invitació rebuda.

Tant per al grup municipal Socialista com per al grup municipal de L’Esquerra esta manera d’actuar és contraproduent i oposada al que hauria de ser una plataforma, les decisions de la qual siguen preses de manera assembleària i partint de la base. Un acte públic amb parlaments polítics hauria de ser l’últim si es vol un moviment transversal on se senten partícips pensionistes de qualsevol ideologia. Esta manera d’actuar ja ha provocat que es desmarque alguna de les centrals sindicals que també alerten de l’ombra de protagonisme polític.

Per a PSOE, EUPV i ERPV insistixen en la necessitat de crear una plataforma unitària on els partits polítics queden al marge i en tot cas es posen al servei d’esta, com un suport més que unit a sindicats, associacions i persones individuals, donen l’embranzida necessària a un moviment en el qual qualsevol individu es puga sentir representat.