© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | «Queda’t amb qui t’estime bé»: la nova campanya d’Igualtat dirigida a la joventut crevillentina
17937
post-template-default,single,single-post,postid-17937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

«Queda’t amb qui t’estime bé»: la nova campanya d’Igualtat dirigida a la joventut crevillentina

La Regidoria d’Igualtat de Crevillent llança una nova campanya de conscienciació contra la violència de gènere. Sota el lema “Queda’t amb qui t’estime bé” aquesta campanya, dirigida a la gent jove de la localitat, pretén  sensibilitzar sobre els mites de l’amor romàntic i fomentar relacions afectives sanes i igualitàries entre la joventut, per ser aquestes edats on es comencen les primeres relacions de parella.

Entre les accions que s’emmarquen dins d’aquesta campanya estarà la visita als dos instituts de la localitat, i la creació de tríptics dirigits a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, centrats en les diferències entre l’amor sa i l’amor tòxic i les seues característiques perquè la gent jove puga analitzar les seues relacions i detectar-los. A més els alumnes i alumnes tindran accés a unes botelles de vidre amb l’eslògan “Queda’t amb qui t’estime bé», que no sols serviran per a conscienciar sinó també per a afavorir el reciclatge i la lluita contra el canvi climàtic.

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat ha organitzat també una xarrada en la Sala d’actes del Centre Jove per al dia 17 de setembre, a les 17:00h, amb el mateix lema i que s’impartirà per la reconeguda psicòloga i sexòloga María Esclapez. L’edil d’Igualtat Ana Vanesa Mas informa que, encara que l’aforament per a aquesta xarrada és limitat per la crisi sanitària que estem travessant, es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Crevillent amb l’objectiu de poder arribar a quanta més gent millor. Aquest mateix dia també hi haurà a la disposició dels assistents fullets amb la informació vinculada a la campanya.

Ana Vanesa ha destacat que des de la seua regidoria es continuarà treballant en polítiques encaminades a aconseguir la igualtat real i sobretot  l’erradicació de la xacra social que suposa la violència de gènere i que una de les millors maneres de fer-ho és amb aquest tipus de campanyes de conscienciació on arribar al màxim nombre de persones possible.