| Reunió de treball entre L’Esquerra i l’Oficina de Gestió Industrial de Crevillent
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Reunió de treball entre L’Esquerra i l’Oficina de Gestió Industrial de Crevillent

Reunió de treball entre L’Esquerra i l’Oficina de Gestió Industrial de Crevillent

El Grup Municipal de L’Esquerra s’ha reunit amb els gestors de l’Oficina de Gestió Industrial de la localitat crevillentina. Esta reunió ha consistit en conéixer quines eren les necessitats de l’oficina i com ajudar en la seua posada en marxa donant-la a conéixer als empresaris de la localitat.

Per al portaveu Josep Candela «és prioritari ordenar urbanísticament els polígons existents i planificar quins volem que es desenvolupen. Això vol dir prendre decisions polítiques per arreglar les traves legals que tenen les empreses ubicades a Crevillent, fent que este poble siga atractiu per atraure inversió de noves empreses. En un poble amb l’atur que tenim esta hauria de ser la prioritat de qualsevol govern municipal«.

Els regidors han pogut exposar quina és la situació que les empreses locals els han transmés i per part dels gestors quines necessitats eren les que estaven sorgint en esta primera fase de donar a conéixer l’Oficina. En este sentit s’ha traslladat la necessitat de la posada en marxa d’una web que servisca per a comunicar el treball de l’OGIC i divulgar entre l’empresariat local l’existència d’esta nova oficina per a tenir els gestors una imatge més nítida de les necessitats dels polígons de Crevillent.

Candela Muñoz ha manifestat que «estos mesos són importants per a marcar la línia a seguir per a canviar aquelles coses que obstruïxen un funcionament correcte dels polígons i això només es pot fer si no ens conformem amb el que tenim i comencem a fer polítiques urbanístiques que fomenten la instal•lació d’empreses, trencant la dinàmica actual. Tenim els exemples d’altres ciutats i ara tenim una ferramenta com l’OGIC, només ens falta posar la voluntat política en un assumpte que hauríem d’abordar tots a una pel futur del nostre poble«.

Des de L’Esquerra han assegurat que estan localitzats els obstacles administratius per on perdem competitivitat, quines són les zones que necessiten canvis d’ordenament i quines són les facilitats que es poden posar per a la creació d’estes oportunitats, i en este sentit afirmen els regidors de la formació que treballaran colze a colze amb l’Oficina de Gestió Industrial perquè siguen una realitat al més prompte possible.