© Copyright Qode Interactive
L'Esquerra de Crevillent | S’aprova la proposta de l’Esquerra de fraccionar el pagament de multes municipals sense acudir a SUMA
1980
post-template-default,single,single-post,postid-1980,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

S’aprova la proposta de l’Esquerra de fraccionar el pagament de multes municipals sense acudir a SUMA

S’aprova la proposta de l’Esquerra de fraccionar el pagament de multes municipals sense acudir a SUMA

En el plenari del passat dilluns es va aprovar l’últim tràmit que faltava per a poder posar en marxa la proposta que l’Esquerra havia posat damunt de la taula en les comissions d’Hisenda de l’Ajuntament. Esta mesura té l’objectiu que les persones que es veien obligades a acudir a SUMA per falta de recursos, ara puguen pagar de manera fraccionada les multes en el mateix Ajuntament. Este canvi és important perquè “de facto” tot el mon podia fraccionar els pagaments en SUMA però això obligava a haver de pagar un recàrrec i amb el pagament directe en l’Ajuntament este recàrrec ja no haurà de pagar-se.

Per al portaveu de l’Esquerra, Josep Candela, “és una qüestió d’equitat que aquells qui tenen més dificultats econòmiques no es vegen perjudicats doblement. El fraccionament ja era una realitat per a qui ho necessités per SUMA, però ara estem compensant que qui té menys recursos pague el mateix que qui pot pagar-ho d’una vegada. D’esta manera no estem castigant més enllà de la mateixa multa que ja comporta la sanció, ens assegurem de que estes siguen pagades i no estem creant una administració amb dos vares de medir”.

La proposta de l’Esquerra necessitava el suport del plenari per a poder ser extensible a qualsevol sanció administrativa i poder-se aprovar ara per la Junta de Govern Local. La proposta va ser recolzada per el PSOE, Partit Popular, Ciutadans i la regidora independent, en una mostra de sintonia entre els partits per a adequar l’administració als temps de crisi que vivim.

Candela Muñoz ha manifestat que “seguirem treballant dia a dia des de les comissions, proposant els canvis necessaris perquè l’administració estiga al servei del poble, açò és una mostra de recuperar la gestió pública per la principal finalitat política que té l’Esquerra de Crevillent, que és senzillament, facilitar la vida de la gent”.