© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Signatura de conveni entre FEPEVAL i l’Ajuntament de Crevillent
17397
post-template-default,single,single-post,postid-17397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Signatura de conveni entre FEPEVAL i l’Ajuntament de Crevillent

Aquest matí s’ha dut a terme la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Crevillent i la Federació de Polígons Empresarials del País Valencià (FEPEVAL), per a l’impuls de les àrees empresarials de Crevillent.

L’objectiu principal d’aquest conveni és el d’obtindre la màxima classificació i qualificació de les àrees industrials del municipi, en el context de la Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat Valenciana, com a factor de competitivitat de les empreses dins d’un marc de sostenibilitat que ha de passar per la col·laboració públic-privada entre l’Ajuntament i l’empresariat agrupat en Entitats de Gestió i Modernització.

Concretament, FEPEVAL rebrà 2.420 € per a col·laborar i prestar assessorament a l’Ajuntament en l’impuls de les millores que precisen les àrees d’industrials de Crevillent per a aconseguir aquesta màxima classificació, i en l’elaboració d’un full de ruta que permeta incentivar l’associacionisme empresarial amb l’objectiu de la creació d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM) en les Àrees Industrials de Crevillent, organitzant jornades de difusió entre els empresaris i participant en les reunions preparatòries per a la constitució d’aquestes entitats.

FEPEVAL té com a missió donar suport i contribuir a l’òptima gestió de les àrees industrials, defensar les inquietuds i interessos de les empreses situades en elles i actuar com a interlocutor davant l’administració pública local, regional i estatal. Actualment inclou 40 associacions i entitats, que representen a més de 120 polígons industrials del País Valencià en els quals se situen més de 5.500 empreses.

L’existència d’un sòl especialitzat per al desenvolupament empresarial s’ha mostrat com una eina imprescindible per a l’economia. De fet, s’estima que més del 50% del producte interior brut nacional es genera en els polígons industrials. Els polígons o àrees industrials són, per tant, infraestructures econòmiques bàsiques, d’interés general no sols per l’aportació que en termes de riquesa i d’ocupació generen, sinó també pels recursos econòmics que aporten als municipis. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Crevillent veu necessari treballar per a poder dotar de les millors condicions i serveis, aconseguint espais productius de qualitat, moderns i competitius, que afavorisquen la productivitat de les empreses i l’habitabilitat dels seus ocupants.