© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Tots els centres educatius de Crevillent seran Punts d’Atenció per al procés d’admissió d’alumnes
17259
post-template-default,single,single-post,postid-17259,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tots els centres educatius de Crevillent seran Punts d’Atenció per al procés d’admissió d’alumnes

La Conselleria d’Educació ha publicat la Resolució del 15 de maig (DOGV núm. 8815 de 19 de maig) on s’estableixen les normes que regularan el procés de matriculació per al curs 2020/21. En aquesta resolució s’estableix que el procés de matriculació es realitzarà per via telemàtica, i per tant, les famílies sol·licitants de matrícula el podran fer des dels seus domicilis sense acudir presencialment als centres educatius.

Per a dur a terme el procés d’admissió es podrà accedir a la  pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, on s’habilitarà un apartat específic per a aquest procediment. Com a primer pas caldrà aconseguir una “clau d’admissió”, que es podrà generar amb el DNI o el NIE. També es podrà aconseguir aquesta clau amb el Certificat Digital o amb la cl@ve de la Renda. Un altre requisit d’aquest procés telemàtic serà que la/el  sol·licitant dispose d’un correu electrònic per a poder comunicar-li el resultat del procés d’admissió.

Conselleria ha habilitat a tots els centres educatius d’Infantil, Primària i Secundària, incloent al centre concertat, com a Punts d’Atenció perquè les famílies que no disposen de mitjans tecnològics puguen realitzar la matrícula. D’esta forma, aquestes famílies podran acudir al centre sol·licitat com a primera opció per a presentar la sol·licitud d’admissió amb el DNI o NIE del sol·licitant i el Llibre de Família, i els centres educatius podran tramitar les seues sol·licituds també per via telemàtica, sempre respectant les mesures de seguretat sanitàries vigents.

El Calendari de Matriculació, ja publicat anteriorment, fixa com a període de presentació de sol·licituds del 8 al 16 de juny per a Infantil i Primària, i del  17 al 25 de juny per a Secundària i Formació Professional. Recordar a les famílies que tota la informació sobre el procés de matriculació anirà sent publicada en la web de l’Ajuntament  www.crevillent.es , a l’àrea d’Educació.