© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Víctor Montoya, nou cap provisional de la Policia Local de Crevillent
16555
post-template-default,single,single-post,postid-16555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Víctor Montoya, nou cap provisional de la Policia Local de Crevillent

L’alcalde i el regidor de Protecció Ciutadana aprofiten el nomenament per a anunciar la pretensió d’augmentar i reestructurar la plantilla amb l’objectiu de garantir que els agents treballen en proximitat amb la ciutadania

Víctor Montoya és, des d’ahir, el nou cap de la Policia Local de Crevillent. L’alcalde José Manuel Penalva i el regidor de Protecció Ciutadana Josep Candela van anunciar ahir en una roda de premsa el nomenament provisional de Montoya com a màxim responsable de la plantilla, després de la seua presentació prèvia en les instal·lacions de la Prefectura de la Policia Local.

Aquest nomenament arriba després de la jubilació de l’anterior cap de Policia, Francisco Navarro, després de 37 anys de servei i estarà vigent fins a l’execució del procés selectiu d’oposicions per a inspector estipulat per a este any 2020.

Des de la Corporació Municipal han felicitat a Montoya pel nou càrrec i han han agraït al fins ara cap de la Policia, Francisco Navarro, així com a l’anterior inspector, Juan Andrés Maciá, tots els serveis prestats al municipi durant tot aquest temps.

Per a José Manuel Penalva aquest nomenament suposa una important responsabilitat, per tractar-se d’un servei bàsic essencial per a la localitat, i va acompanyant d’un equip humà formidable que realitza una labor fonamental, que va demostrar durant les emergències de la DANA, però que a més demostra dia a dia amb el seu treball.

“Ens agradaria disposar de més personal, per aquest motiu estem treballant per a ampliar la plantilla de la Policia Local i durant aquest any esperem poder traure places. És un objectiu del Govern del Canvi que la Policia Local estiga constantment al carrer, però per a això necessitem més agents” comenta Penalva.

L’alcalde ha donat l’enhorabona a l’edil de Protecció Ciutadana pels importants canvis que està havent-hi en el servei municipal i que s’estan notant als carrers, però afirma que este govern no és “autocomplaent” sinó “autoexigent” pel que continuarà insistint, no sols per a ampliar la plantilla, sinó també per a renovar l’estructura funcional i orgànica i aconseguir la més adequada per a la plantilla de la Policia Local de cara al futur i sobre quines funcions o quines unitats poden crear-se”.

Josep Candela, per part seua, ha mostrat la seua confiança en Víctor Montoya per a aquest càrrec de la Prefectura de la Policia Local de Crevillent qui -segons explica- a través de la seua experiència podrà portar avant alguns dels canvis que la població està demandant per a continuar avançant cap a una millor protecció i gestió dels espais públics.

L’edil comenta que “en aquesta etapa de transició que estem vivint ara es veurà com l’augment de la partida, i l’esforç que s’ha realitzat per part d’aquest govern dins dels pressupostos de 2020, donarà els seus fruits. Enguany és un any de transició però quan acabe la població podrà veure més presència al carrer, cosa que Víctor Montoya coneix molt bé, ja que és d’aquells que els agrada estar al carrer”.

D’altra banda, Víctor Montoya ha volgut agrair a la Corporació Municipal la confiança depositada en la seua persona, una confiança que espera “retornar per duplicat”. “L’anterior cap va treballar molt bé i he aprés molt d’ell. Ara anem a fer el que Francisco Navarro estava fent fins ara, més els canvis del Govern Municipal per a tenir més presència policial al carrer” comenta.

Segons Montoya els nous canvis en l’àmbit policial augmentarà el treball en proximitat amb el poble de Crevillent. “Volem que vegen a la Policia Local al carrer, que no pregunten on està el guàrdia?, sinó que vegen que estem ací mateix”. Finalment, el regidor de Protecció Ciutadana ha informat que s’emportarà al Ple municipal d’aquest mes una proposta del Règim Interior per a fer una declaració institucional de reconeixement als comandaments jubilats. «És una cosa que els devem des de les institucions».