| Xarrada este divendres sobre el negoci de la prostitució i l’explotació sexual de les dones
15850
post-template-default,single,single-post,postid-15850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Xarrada este divendres sobre el negoci de la prostitució i l’explotació sexual de les dones

Xarrada este divendres sobre el negoci de la prostitució i l’explotació sexual de les dones

Este divendres a les 19.30 hores tindrà lloc al Centre Jove de Crevillent la conferència “La prostitución: ocio y negocio machista” impartida per Amelia Tiganus i organitzada pel Grup Municipal de L’Esquerra.  Amelia Tiganus és una supervivent de la prostitució i tracta de persones. Després d’haver sigut explotada sexualment durant cinc anys, esta dona va ser capaç d’eixir d’estes xarxes per a refer la seua vida i des d’aleshores conta la seua experiència per tractar d’alliberar de la tracta a les dones que són explotades al nostre país. Amelia desenvolupa el seu treball en www.Feminicidio.net, un projecte social del qual forma part a partir de 2015 i on actualment sosté el càrrec de coordinadora de la plataforma de formació en línia i del projecte de prevenció, formació i sensibilització sobre prostitució, tracta, violència sexual i altres formes de violència contra les dones. Ha publicat diversos articles i es formadora de tallers de sensibilització i prevenció de la prostitució. Per a ella “no podem parlar d’igualtat entre homes i dones, ni de justícia social, ni de la societat del bon tracte mentre existisca una sola dona en el món explotada sexualment”.

Per a L’Esquerra és una gran oportunitat d’escoltar de primera mà un testimoni necessari per a trencar el tabú sobre l’explotació sexual i assentar les bases d’una societat que respecte els drets de les persones. Només educant una societat igualitària podrem trencar els tòpics i deixar de mirar cap a una altra banda quan en la nostra realitat més immediata s’explota sexualment a un gran nombre de dones.

En este sentit L’Esquerra ha volgut recordar que a proposta seua en la pròxima ordenança de neteja viària ve contemplada la prohibició de la propaganda sexista als nostres carrers, una propaganda que afirmen és en la seua majoria publicada per prostíbuls de la contornada.

Per últim, conviden a tot el poble a acudir al Centre Jove este divendres i participar de les reflexions que puguen sorgir durant la conferència.